Alarm & tracking

Med mere end 20 års erfaring i montering af alarmsystemer i biler, så kan vi hjælpe med montering af nyt eller fejlfinding af eksisterende system. Vi monterer forsikringsgodkendte tracking systemer. Kontakt os for mere information. 

Har du en bil, som du gerne vil beskytte med et alarmsystem eller vil du gerne have dit eksisterende alarmsystem gennemgået, så kontakt os i dag, og vi monterer og gennemgår alarmsystemet for dig. 

Service & reperation

Det er vigtigt, at du vedligeholder din bil. Det minimerer risikoen for at den går i stykker. Forebyg derfor skader på bilen med et serviceeftersyn. 

Vi udfører service og reparation af alle bilmærker og modeller uanset årgang. Hos Faerch Autoteknik har vi uddannet og dygtige mekanikere, som er klar til at foretage serviceeftersyn og reparation af din bil, når der er behov for det. 

Klargøring til syn

Vi sørger for at din bil kommer sikkert gennem syn, kontakt os for et komplet tjek inden du kører til syn. 

Det kan have stor betydning af bilen er klargjort inden syn, så den slipper igennem syn første gang. Hvis du er i tvivl om din bil har nogen skavanker inden syn, så er det en god ide at få den klargjort. Det kan du spare penge på.